• COMPUTER OG IT


Regnskabsprogram

Regnskabsprogram
Danmarks letteste bogføringsprogram og regnskabsprogram. Få styr på din virksomheds økonomi, arbejd med flere regnskaber og eksporter dine data eil Excel. Smart Regnskab er løsningen til kun 499 + moms

Online markedsføring blog

Online markedsføring blog
Tips og tricks som du kan bruge, når du arbejder med online markedsføring, herunder søgemaskineoptimering og google adwords. Der kommer løbende nye artikler om alt indenfor online marketing, så følg med her på bloggen, hvis du arbejder aktivt med web optimering. Du er altid velkommen til at smide en kommentar, hvis du har spørgsmål eller gode tips, som du vil dele med andre. Få flere kunder via Google ved at optimere din side

Linkoversigt

Linkoversigt
Her finder du en oversigt over anvendelige, gode, spændende og anderledes danske links. Brug siden som en søgemaskine til at finder netop det du søger, eller foreslå dit eget link på linkoversigt.dk - For SEO'er kan jeg oplyse, at der ikke tale om en gratis "Få et link med keywordbaseret ankertest" service, men det kan da ikke udelukkes at siden kan kaste lidt værdi af sig over tid.

MiljøPC

MiljøPC
Hos MiljøPC kan de økonomisk bevidste, via Internettet 24 timer i døgnet, 365 dage om året bestille brugte kvalitets PCer, printere (IBM, HP, Compaq), og tilbehør. Hos os kan du finde den billige PC hvis behovet ikke er til det sidste nye. Produkterne hos miljøpc er brugte, såfremt andet ikke er angivet. Alt udstyr er gennemtestet, renset og fuld funktionsdygtigt. Vi tilbyder service i forretningernes åbningstid, og ligeledes udenfor normal åbningstid. Hos MiljøPc får du altid service på de produkter du har købt.

.NET C# ASP.NET VBA EXCEL Programmering og udvikling

.NET C# ASP.NET VBA EXCEL Programmering og udvikling
C# .NET ASP.NET VBA EXCEL programmering og udvikling til danmarks bedste pris! Du er derudover altid sikker på at få den højeste software kvalitet! Vi udvikler efter agile metoder og derigennem sikkre vi at kunderne modtager det program der bedst passer til deres faktiske behov. Desuden sikre det at fremtidige velighold bliver meget billige. Blive ikke snydt af billig programmering i udlandet, da vi kan udvikle til 250,- kr pr udviklings time med Danske udviklere! Derfor bliver dit slut software produkt langt billiger ved at benytte os.

Klahr | Grafisk Design

Klahr | Grafisk Design
KLAHR | Grafisk Design er en tegnestue med fokus på professionel tilrettelægning af bøger. Fra skønliteratur til faglitteratur. Omslag med fokus på den gode idé. Stor vægt på den klassiske diciplin med øje for den gode typografi. Billige sidepriser og gennemarbejdet prøvelayout sikrer en sikker produktion. Ring og skriv for uforpligtende møde eller tilbud. Ingen opgave er for lille eller for stor!

OnlineMedier ApS

OnlineMedier ApS
OnlineMedier ApS tilbyder webdesign af CMS hjemmesider til virksomheder der har behov for en professionel og økonomisk attraktiv hjemmeside løsning. Hos OnlineMedier ApS får du dén hjemmeside, som din virksomhed har behov for – hverken mere eller mindre. Vi laver en kravspecifikation i samarbejde med dig, og du får leveret en test hjemmeside, inden din nye hjemmeside bliver lagt online. OnlineMedier ApS har kontor i Århus, men vi har kørende sælgere i hele landet.Worldnews.Dk Dit gratis linkkatalog på nettet!