• HELSE


Wanna Shine. Kosmetolog og negle

Wanna Shine. Kosmetolog og negle
Wanna Shine er en skønhedsklinik på Østerbro i Kbh. Vores ansigtsbehandlinger udføres med de unikke Nimue produkter, som udvælges ud fra din hudtype. Ved ansigtsbehandlingen rettes der op på hudens mangler. Ansigtsbehandlingen sætter gang i blodcirkulationen, fjerner de døde hudceller og får de nye celler til at forny sig selv hurtigere. Dette resultere en flottere og friskere hud med masse af glød samt nedsætter hudens ældnings proces. Behandlingen afsluttes med en vejledning i korrekt hjemmepleje, så man kan bevare resultatet.

Coaching Værktøjer

Coaching Værktøjer
BetterLive udvikler simple Coaching værktøjer, som kan købes og downloades til meget fornuftige priser. Vi tror på, at vi alle har en kraft i os, at vi kan bruge vores tanke til at opnå de ting vi ønsker, hvad enten det er materielt eller ikke. Værktøjerne er i form af lækkert opsatte PDF filer, som er let læselige og til at gå til. Vi ved det gør en forskel når man træner tanken og øver sig i, at styre hvor man vil hen - Det er ikke let - BetteLive kan hjælpe dig. Venligst Michael Morales

Psykiatrisk behandling i Nordjylland

Psykiatrisk behandling i Nordjylland
Psykiatrisk Privatklinik har til huse i Hadsund på adressen Storegade 23, 9560 Hadsund, Tlf.: 98 57 57 87 samt i Skagen på adressen Hedevej 1, 9990 Skagen. På klinikken tilbyder vi undersøgelse og behandling af psykiske lidelser herunder mani, stress, depression, PTSD m.v. Behandlingen kan omfatte psykoterapi, samtaler, medicinsk behandling m.fl. Behandling vil blive foretaget af en af vores speciallæger – Anette og Poul Egander Grøn, som har mange års erfaring indenfor psykiatrien.

rygøvelser

rygøvelser
Det er en god ide at lave nogle rygøvelser hvis du har meget hovedpine eller ondt i nakken og selvfølgelig ondt i ryggen. Det styrker nemlig hele din bagside af kroppen at lave rygøvelser en gang i mellem. Når du laver dine rygøvelser skal du altid følge et afprøvet program, da du så er sikker på at det er testet og at det virker. Det er jo vigtigt at træne de rigtige punkter på ryggen når du laver dine rygøvelser.

Frisør Vejle

Frisør Vejle
Frisør salon i vejle centrum, med den bedste service og priser. Kvalitet og gode service en selvfølge. Vi ligger i vejle centrum og er vejles fortrukne familie frisør. Så leder du efter en frisør i vejle centrum med studierabat og elevpriser så er Salon N det helt rigtige sted. Vores frisør salon er blandt de mest moderne i vejle, her får du altid kaffe og noget godt at læse i.

Medica Klinik

Medica Klinik
Medica Klinik er en privat drevet praksis, hvor vi behandler og informerer om hårtab. Klinikken har eksisteret siden 1991, og vi var de første i Danmark, som præsenterede, den dengang så populære metode Micro-Plus. Vi er en privatklinik som er godkendt af Sundhedsstyrrelsen. Vi behandler og informerer om hårtab og har eksisteret siden 1991 Vi er medlem af den verdensomspændende organisation ESHRS (European Society of Hair Restoration Surgery - www.eshrs.com, som samarbejder om kliniske og kirurgiske metoder. Hos ESHRS drøftes fordele og ulemper ved behandlingsmetoder, og vore læger vil altid være orienteret om de nyeste og bedste behandlingsformer indenfor hårtransplantation. Personalet er specialuddannet og deltager løbende i forskellig konferencer og kurser for hele tiden at holde sig a'jour.

NLP, Personlig Udvikling & Coaching

NLP, Personlig Udvikling & Coaching
Læs om NLP og personlig udvikling. Her finder ressourcer til NLP samt eksempler på problemstillinger og udfordringer, hvor du med fordel kan anvende NLP. Her er NLP, personlig udvikling og coaching beskrevet og forklaret så alle kan være med. Lær om NLP teknikker og hvordan du kan anvende NLP til at nå dine mål og tackle dine daglige udfordringer på job og i fritiden.

Ren Pleje

Ren Pleje
Blog om rene, økologiske hudplejeprodukter, om økologi generelt, og om de skjulte kemikalier i vores omgivelser. Undgå allergigivende og hormonforstyrrende stoffer i dine nære omgivelser, i din hudpleje og i din kost. Det er en jungle at finde rundt i de kemikalier, som miljøstyrelsen og andre institutioner, anbefaler os at undgå, da de er under mistanke for at være hormonforstyrrende eller giftigt for miljøet.

akupunktur fredericia

akupunktur fredericia
Flowhuset tilbyder Traditionel akupunktur, Akupunktur 2000, Nada akupunktur, Øreakupunktur samt Cupping og Gau sha. Da vi er en Mobil klinik vil du kunne få behandling i dine egne trygge omgivelser, når det passer ind i din kalender. Akupunktur anvendes til både forebyggelse og sygdomsbehandling,så du behøver ikke være egentlig syg/i ubalance for at drage nytte af Akupunkturens gavnlige virkninger. Flowhuset´s Akupunktør har sundhedsfaglig uddannelse indenfor såvel det Alternative som det offentlige sundhedsvæsen.

Gøgereden - Dansk forum for psykisk syge, drevet af psykisk syge

Gøgereden - Dansk forum for psykisk syge, drevet af psykisk syge
Dansk forum for psykisk syge, drevet af psykisk syge. Vi har underfora for skizofreni, bipolar/manio-depressiv lidelse, borderline, depression, personlighedsforstyrrelser, skizotypisk sindslidelse, OCD, angst, ADHD, DAMP, PTSD og mange flere. Forummet drives af frivillige privatpersoner der selv har erfaring med psykisk sygdom og er uafhængigt af interesseorganisationer og sponsorer. Vores håb for forummet er, at det bliver et fristed, hvor man har lov at skrive om alt det svære og problematiske der hører med til at have en psykisk lidelse, men også et fællesskab hvor man kan finde sammen med andre ligesindede, og hvor vi deler vores liv med hinanden. Psykisk sygdom er stadig et tabu i samfundet, og det kan være svært at finde steder hvor det er tilladt at være skør, og vi håber, at forummet kan blive en slags ventil for alt det man ikke har lov at tale om ”ude i det virkelige liv”.

Massage og Aloe Vera

Massage og Aloe Vera
Din Aloe Vera giver unik massage med Aloe Vera. Så er det tilmed et af de billigste i landet. Du kan også vælge at anvende kvalitets creme, makeup, kostilskud m.m. Holder til i Klejtrup, men køre også ud. Åbningstider som passer dig. Vi køree med 100 % Tilfredshedsgaranti på alle produkterne. Det vil sig, hvis du ikke er tilfreds, så har du 90 dage til at returnere varen, sammen med kvitteringen. Så får du alle pengene retur. Det er lige meget om det er med eller uden indhold.Worldnews.Dk Dit gratis linkkatalog på nettet!