• ERHVERV


Dansk PCB sanering

Dansk PCB sanering
En PCB sanering kan udføres på mange måder, men Dansk Pcb Sanering udfører altid en sanering med fokus på sikkerhed, miljøet samt sikring at der ikke sker en forurening af nærmiljøet. Vi kan klare dele af din sanering, eller vi kan løse hele opgaven inklusiv prøvetagning, rapportering af resultatet til de myndigheder der kræves. Lad os få en snak og se om vi i samarbejde ikke kan finde en løsning, der passer sammen med dit behov.

Biler leasing

Biler leasing
Her på siden, finder man nyttige og relevante informationer omkring leasing af biler som privatperson. Jeg har via egne erfaringer og viden, forsøgt at skabe overblik over de forskellige leasingaftaler og fordele ved disse. På siden er der mange gode tilbud og du vil kunne spare mange penge, ved et besøg på bilerleasing.dk. På siden har jeg endvidere lagt et særligt fokus på bilmærkerne, Bmw og Mercedes, da disse er nogen jeg personligt mener har de bedste leasingaftaler.

Oversættelsesbureau med kvalitetsoversættelser

Oversættelsesbureau med kvalitetsoversættelser
Denker Media er et førende oversættelsesfirma, der tilbyder oversættelser til og fra (næsten) alle sprog, heriblandt engelsk, tysk og fransk. Alle oversættelser udføres af dygtige modersmålsoversættere, og kan desuden kvalitetssikres, hvis der er behov for dette. Foruden oversættelser tilbydes også tekstforfatning, korrekturlæsning, grafisk design, udarbejdelse af pressemeddelelser m.v. Du har mulighed for at fremsende dokumenter for et uforpligtende tilbud. Tilbud gives inden for 24 timer.

MPMinoz - Professionel Rengøring

MPMinoz - Professionel Rengøring
Vi er et dansk professionelt og pålideligt rengøringsfirma, som udfører daglig rengøring af kontorer, firmaer, butikker samt trappevask og rengøring af opgange til andels- og ejerforeninger. Derudover udfører vi hasterengøringsopgaver, hovedrengøring og specielle opgaver. Vi er meget kvalitetsbevidste, leverer altid tilfredsstillende opgaver og overholder altid vores aftaler. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud eller se mere på vores hjemmeside. Mvh Team MPMinoz

Tape med tryk

Tape med tryk
Hvorfor skal du købe tape med tryk? - når du sender varer til dine kunder ser der langt mere prof ud når du benytter dig af logotape. Derudover er det med til at bygge dig brand op, da du får vist dit brand til mange mennesker og din kunder ser nu ikke kun dit logo på din faktura! Tape med logo får dine kunder til at huske dig!

Transport

Transport
Danielsen tilbyder transport af dine produkter. Det er vigtigt med sikker transport, hvis du skal gøre et godt indtryk på dine kunder. Danielsen har været fragtfirma i mere end 25 år og ved derfor, hvordan at man får leveret på den mest effektive måde. Kontakt Danielsen allerede i dag, og hør hvordan du kan få transporteret dine varer af en professionel vognmandsvirksomhed.

Bryllupsmusik

Bryllupsmusik
Klassisk bryllupsmusik til jeres bryllup på bryllupsmusik.org. Ønsker eller foreslag er yderst velkomne, så I kan få den musik, I vil have på jeres store dag. Levende musik kan være en god ide, hvis man ønsker at overraske og glæde familie eller bekendte med klassisk musik til enten vielsen, under festen eller andet. Føler I ikke overskud til selv at lave programmet for det musikalske indslag, kan vi sammensætte et program, som er udvalgt udfra hvad vi finder passende til begivenhed, belægning osv.

Reklamebureau 3fisk

Reklamebureau 3fisk
Vi blev nærmest født ind i branchen. Som sønner af en reklamemand gennem en menneskealder, er vi, Carsten og Paul Fisker, født og opvokset i reklamens forunderlige verden. Derfor lå tanken, om at starte eget reklamebureau, heller ikke fjernt, da vi selv begyndte i branchen, i henholdsvis starten af og midt i 90’erne. I 2005 blev reklamebureauet til virkelighed… lige midt i Århus! Efter mange års arbejde på nationale og internationale web- og reklamebureauer, følte vi, at "læretiden" var overstået. Vi har, for tidligere arbejdsgivere, løst opgaver for nationale og internationale kunder; såsom Sony Europe, The European Commission, Carlsberg, Alfa Laval, TDC, Novo Nordisk, Logstor, Fredgaard m.fl.

Tape med tryk

Tape med tryk
Når i skal købe tape med tryk skal i vælge os, da vi har danmarks skarpeste priser og den højeste kvalitet. Vi laver tape med tryk på alle slags tape, lige fra pvc til pp og endda også på papirtape, til de rigtig miljøbevidste! Korte leveringstider på tape med tryk og god service er nøgleord for os. Tape med tryk er billig reklame for din virksomhed når du sender pakker til dine kunder.

Desa

Desa
Desa er en dansk netværksorganisation. Desa yder professionel rådgivning til virksomheder, arbejder på at påvirke politikerne, så de tager hensyn til de små- og mellemstore virksomheder, der udgør en stor del af det danske erhvervsliv. Desa udsender hver måned et nyhedsbrev, til glæde for alle dets medlemmer, omhandlende lovgivninger, politiske initiativer samt andre spændende tiltag. Desa giver også adgang til politiske møder, og brugbare medlemsrabatter.

Motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem foredrag

Motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem foredrag
Eskild Ebbesen er 3 dobbelt OL guldvinder i letvægtsroning og er cand.scient. i idrætsfysiolog. Siden 2001 har han arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem foredrag og sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. I sine foredrag giver Eskild Ebbesen videre af sin erfaring og giver tilhørerne ny energi og motivation til at arbejde med deres målsætninger. Eskild er medlem af Hjerteforeningens Advisory Board og motionsfaglig ekspert for hjerteforeningens brevkasse. Har desuden skrevet en del artikler om træning og sundhed. Eskild og Chris MacDonald indgik i november 2009 et tæt samarbejde for at sprede det sunde budskab ud til danskerne.

Erhvervslokaler

Erhvervslokaler
På lejlokaler.dk kan du finde kontorhoteller og erhvervslokaler. Find de nye lokaliteter til dit firma, og er du ejer af erhvervslokaler kan du jo passende udleje dem på siden. Det er gratis at bruge vores kartotek, så det er en god mulighed for udlejere at finde lejere til deres erhvervslokaler, og selvfølgelig også nemt for lejere at finde de lokaler de har brug for. Lejere kan også blive skrevet op på venteliste og får så besked når nye lejemål dukker op.

Fotograf Århus

Fotograf Århus
Århus fotografi tilbyder flotte portrætfotos. Som uddannede fotografer tilbyder vi fotografering af bryllupsfotos, portrætfotos, profilfotos, børnefotos, bryllupsbilleder, mave og gravidfotos, konfirmationsfotos og dåbsfotos. Vi har eget foto studio midt i Århus C hvor vi laver spændende portrætfotografier med fotokunstnerisk touch. Billeder hos en fotograf, der bare har lidt mere kant og personligt udtryk. Portrætfotografi der virkelig rykker. Billeder der oser af stemning. Høj kvalitet og flot efterbehandling. Bryllupsfotograf specialister med mere end 10 års erfaring. Besøg os i vores studie og få en snak om hvilke bryllupsbilleder i kunne tænke jer.

Natur-Energi A/S

Natur-Energi A/S
Natur-Energi A/S er det dansk energiselskab der sælger grøn støm til miljøbevidste danskere. Vi har konkurrencedygtige elpriser og investerer i vedvarende energi fra rene energikilder. Som de første i København, har Natur-Energi A/S opsat byvindmøller på taget af vores kontorbygning. Tagvindmøller hjælper os til i nogen grad at blive selvforsynende med strøm. Vi sætter en ære i at være forgangsvirksomhed med vedvarende grøn strøm i Danmark. Skift elselskab allerede i dag og får en gratis elsparepakke med 4 elsparepærer og en elspareskinne.

Både sælges, Brugte og Nye

Både sælges, Brugte og Nye
Søger du både til salg finder du Skandinaviens største samling af brugte både på bådmarkedet, www.scanboat.com - Uanset om det er køb, salg eller ønsket om at bytte en sejlbåd, motorbåd, motorsejler eller speedbåd så er www.scanboat.com det rigtige valg. Udover masser af brugte både finder du også relevante Superlinks. enyt den brede søgefunktion så er det kun dine drømme som sætter grænsen når der skal vælges mellem det store udvalg af bådannoncer for brugte både.

Danvægt A/S - Vægte til dansk erhverv

Danvægt A/S - Vægte til dansk erhverv
Hos Danvægt har vægte og vejesystemer til hele det danske erhvervsliv. Danvægt er en dansk vægtfabrik der producerer og servicerer vægte og integrerede vejesystemer til landbrug, korn- og foderstof, miljøselskaber, industri- og transportvirksomheder. I dag består Danvægt A/S af produktionen og administrationen, der har domicil i Hinnerup nord for Århus. Dertil hører en omfattende serviceorganisation, der geografisk er spredt over hele landet. Danvægt ejer desuden 100 % af datterselskabet, Dansk Vægtkalibrering A/S, som blev etableret i 1994 for herigennem at opnå EU-godkendelse til verifikation.

Indretning - Skilte - Dekoration

Indretning - Skilte - Dekoration
De Små Detaljer har mere end 15 års erfaring med dekorationsopgaver i dansk erhvervsliv. Vi har løst opgaver for både store og små forretninger. Her får du en præcist tilpasset løsning, der vil løfte denne del af din markedsføring op på et nyt niveau. Vi har specialiseret os i indretning, skilte og dekoration, og tilbyder en bred vifte af løsninger, baseret på kundens ønsker og behov. De Små Detaljer løser opgaver overalt i Danmark.

Tømrer fra slagelse

Tømrer fra slagelse
Tømrerfirmaet Koluda byg fra Slagelse, udfører alle former for tømrer-snedker arbejde. Vi servicere kunder i hele landet. Vi har speciale i bla. udbedring af forsikringsskader, ejendomsrenovering samt tagarbejde. Vi tilbyder desuden også udlejning til både private og erhverv. Vores udlejning indholder bla. diverse værktøj, stilladser, og maskiner til byggeriet. Kontakt os for et uforpligtende snak om jeres byggeprojekt evt. med henblik på tilbud, eller læs mere om os på vores hjemmeside.

Bryllupsfotograf Vores Store Ja

Bryllupsfotograf Vores Store Ja
Bryllupsbilleder er et af de få, fysiske minder der er tilbage, når jeres bryllup er vel overstået. Derfor skal i sørge for vælge en dygtig og rutineret bryllupsfotograf, men samtidigt også en spændende og anerledes bryllupsfotograf, der tør gå egne veje og lave bryllupsfotos der skiller sig ud fra mængden, bryllupsbilleder der virkgeligt bare ER unikke. Mange bryllupsfotografer slår på deres billedstiler er unikke og utradtionelle, men alligevel ligner billederne hinanden og der er ligesom ikke kælet for ret meget mange detaljer. Og brudeparret er placeret kedeligt og der er ikke “liv” i billederne!

Wcare rengøring og vikarservice

Wcare rengøring og vikarservice
Vi er en mindre virksomhed med to ejere og flere tilknyttede vikarer, som tilbyder alt indenfor: Rengøring, vinduespolering, trappevask, pleje/omsorg og ja listen er lang. Desuden kan vi også tilbyde at rekruttere din næste medarbejder, så at din virksomhed ikke skal bruge en masse tid og penge på det. Kontakt os uforpligtende og få et godt tilbud på lige netop din opgave.

Fritlægning og motion grafik

Fritlægning og motion grafik
Fritlægning af produktfotos udføres hurtigt og billiget. Juul-s media har egen grafisk afdeling i Filippinerne og kan derved udfører alle former for grafisk arbejde 24/7. Vi har spidskompetencer på området fritlægning / fritkrabning af objekter i digitale billedmateriale, Billedbehandling herunder manipulation af hele billedserier, samt motion grafik til brug for præsentation, enten som baggrund effekt eller som visuel effekter i præsentations materiale.

biludlejning

biludlejning
Biludlejning og flyttefirma i aalborg til konkurrencedygtige priser. Dette gives der selvfølgelig en prisgaranti på, der skal sikre at du altid får den billigste service hos Lejenspand.dk Vi har ingen nye biler, de er alle sammen brugte men i sikkerhedsmæssig tilstand der skal sikre at både dig og dine passagerer samt dit gods kommer sikkert frem og tilbage. Alle vore biler er synes uden anmærkninger, og er du i tvivl om bilens tilstand kan du altid få fremvist den seneste syns rapport.

Change-Technology - Gør dit liv billigere!

Change-Technology - Gør dit liv billigere!
Vi er et nyt import firma som er blevet stiftet foråret 2009 ved et opkøb af et varelager og har store planer med import fra Kina og andre dele af Asien. Vi samler på gode handels oplevelser, det er det vi lever af. Da vi begge har haft erfaringer med E-Handel før og vi arbejder hele tiden med at blive bedre.

Vagtfirma

Vagtfirma
Danmarks Detektivkorps/Surveillance Team er et veletableret detektiv- og sikkerhedsbureau, som varetager alle typer opgaver indenfor efterforskning, overvågning og sikkerhed, både til erhverv og private. Diskretion, etik, grundighed og professionalisme er kodeord for os. Vi tager hensyn til gældende lovgivning og stiller gerne op i retten for at aflægge vidneforklaring. Vi dokumenterer vores observationer i form af en rapport, understøttet af video, fotos samt lydoptagelser. Vores medarbejdere og konsulenter er veluddannede, professionelle og meget erfarne indenfor deres felt. De har deres viden og baggrund fra tidligere jobs enten i politiet eller forsvaret. Vi skræddersyr en løsning der passer til dig eller din virksomhed. Hvordan vi løser opgaven, afhænger af hvilke oplysninger der bliver stillet til rådighed for os samt hvilken type opgave. Ring eller skriv for en personlig vurdering og et uforpligtende tilbud. Her på hjemmesiden finder du nogle eksempler på hvad vi tilbyder. Vi tilbyder langt mere end det, så kontakt os for yderligere information. Vi er registreret i CVR-registret og har autorisation af Rigspolitichefen jf. loven om vagtvirksomhed.

Ejendomsservice København

Ejendomsservice København
Ejendomsservice i København fra Aktiv 3 indebærer tårnhøj service og support indenfor alt hvad vi gør i vores daglige virke. Vi laver selvfølgelig den gængse ejendomsservice så som : trappevask, snerydning, varetagelse af fyrrum, vinduespudsning, havearbejde, udskiftning af pærer og så videre. Vi glæder os til tage os af din ejendom og dens beboere Kig forbi til en ordentlig ejendomsservice mvh Aktiv 3 Ejendomsservice i København Service Support Samarbejde

Murerfirmaet Thomas M med de rigtige priser

Murerfirmaet Thomas M med de rigtige priser
Vi er et sundt og solidt lille murerfirma , som lægger særligt vægt på høj kvalitet til rimelige priser, samt at overholde indgåede aftaler. vi udfører bla. facade/tag og skorstensrenoveringer, sokkelarbejder, ejendomsvedligeholdelse, forsikringsskader samt flise og klinkearbejde. Vi kommer ud og giver et gratis tilbud i københavn og nordsjælland . Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri ( Byg Garantiordning) Vi ser frem til at hører fra dig.Worldnews.Dk Dit gratis linkkatalog på nettet!