• FRITID OG REJSER


Bait og Bid

Bait og Bid
Bait og Bid er en webshop med billige kvalitetsprodukter. Vi henvender os særligt til de som ynder at tage en tur til P&T søen. Vi har specialiseret vores produkter derefter. Også nybegynde vil finde relevante tips og oplysninger på vores webshop/blog som regelmæssigt opdateres med nye anmeldelser af P&T søer eller artikler om særligt grej. Vi vil gerne være med til at give alle mulighed for at snuse til lystfiskeriet og har derfor grej til meget billige penge. Så kan du se om det er noget for dig.

Jagt i Danmark og alt om bukkejagt

Jagt i Danmark og alt om bukkejagt
Jagt i Danmark. Online jagtmagasin om alt der har med jagt at gøre. Læs om bukkejagt og riffeljagt i Danmark samt hvordan du kommer på jagtrejse og får det rigtige jagtudstyr med. Find stor gratis jagtformidling til alle jægere. Stor guide der hjælper dig til bestå jagtprøven og få jagttegn og dernæst læs hvordan du består riffelprøven. Se de mange spændende og gratis jagtfilm og få henvisninger til billige jagtbøger på nettet. Stor Facebook gruppe, hvor du gratis kan holde dig opdateret om jagt i Danmark.

Canal Digital - TV i knivskarp kvalitet

Canal Digital - TV i knivskarp kvalitet
Canal Digital tilbyder Danmarks største udvalg af HDTV-kanaler i knivskarp kvalitet heriblandt TV Danmark, Eurosport en masse andre populære TV kanaler. Udover billeder i absolut topkvalitet får du hos Canal Digital også mulighed for selv at sammensætte din egen personlige tv-pakke og TV Guide, så du altid er opdateret om, hvornår dine yndlingsprogrammer bliver vist. Bestil nu og få installationen til 0,-

Børnenavne

Børnenavne
Hos baby-navne.dk kan du finde ud af hvad dit navn betyder og hvor det stammer fra. Hjemmesiden er også god hvis du leder efter inspiration når du skal navngive den lille ny. Siden er nem at finde rundt i, da alle navne der opdelt efter køn i alfabetisk rækkefølge. Du kan også se toplister over de mest populære navne i Danmark.

Sportsprofil.dk

Sportsprofil.dk
Sportsprofil.dk er et socialt sportsmedie. Det vil sige at brugerne genererer det meste af indholdet. Vi dækker alle hold og puljer i Danmark, fra 7-Mands til Superliga. Alt hvad vi skal bruge er at 1 spiller på dit hold inberetter hvem der spillede, scorede mm. efter i har spillet en kamp så regner Sportsprofil resten ud, og laver lister for din klub - dit hold - din række og hele landet. Er du fx. den bedste serie 4 forsvarsspiller i Danmark? Se om du er på ugens hold, topscorerlisten, eller listen over mest værdifulde spillere i løbet af 2 minutter.

Billige skirejser til Italien med SlopeTrotter Skitours

Billige skirejser til Italien med SlopeTrotter Skitours
Hos SlopeTrotter Skitours finder du stort udbud af billige skirejser til Italien, Østrig og Frankrig. Rejserne er af høj kvalitet og med prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder en identisk rejse hos et andet selskab til en lavere pris, så refunderer SlopeTrotter prisforskellen. Hos SlopeTrotter kan du rejse, som du helst vil, og bestemmer selv, om det skal være med fly, bus eller bil.

Valpolicella - Amarone - italiensk vin

Valpolicella - Amarone - italiensk vin
alpolicella.dk er en side om vinene fra Valpolicella-områder, der findes i den nordlige del af Italien i Veneto-regionen - i et område mellem Venedig og Gardasøen. Området er kendt for en fortrinlig vinproduktion - fra de unge, frugtrige Valpolicella-vine, over ripassoerne til de kendte og eftertragtede Amarone della Valpolicella-vine. Valpolicella-vinene findes i mange varianter og især Amarone-vinene er i de seneste år faldet i danskernes smag.

Festfyrværkeri

Festfyrværkeri
Professionelt festfyrværkeri til festlige lejligheder. Trier festfyrværkeri opstiller store festfyrværkerier til alle anledninger. Vores fyrværkere sammensætter fyrværkeriet efter gamle håndværksmæssige traditioner. Vi kan tilbyde individuelle løsninger og går meget langt for at få tilfredse kunder. Flotte fontainer stativer indgår altid i vores. Vores fyrværkerier er aktid en stor overraskelse Ring 29700742 eller besøg vores hjemmeside for mere info. Priser fra 6500 ekskl. moms.

Pige Dating - Dating For Lesbiske

Pige Dating - Dating For Lesbiske
På dategirls.dk kan du gratis oprette en dating profil og møde andre lesbiske. Med en gratis profil kan du chatte med de andre kvinder, kommentere billeder og meget mere. Skal du bruge webcam chatten kræver det en PlusProfil, men når du opretter en profil får du automatisk 7 dages fuld adgang til siden. Dategirls.dk er en dating side for lesbiske, biseksuelle kvinder og kvinder der er nysgerrige omkring deres eget køn. Du kommer let igang med at date, og selv med den gratis standard profil har du mulighed for masser af funktioner på siden.

Komfortabel sko

Komfortabel sko
Du kan købe en meget Komfortabel sko på nettet, der findes mange mærker som kan defineres som en Komfortabel sko du kan købe nogle af dem på denne webshop. Når du handler på nettet får du mange fordele, du kan blandt andet købe alle de kendte mærker som er fobundet med en komfortabel sko. Det bedste ved at handle på nettet er at det er langt billigere at handle på nettet end det er at handle i de normale butikker

Ferie Fanø

Ferie Fanø
Fanø er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark. Ikke bare for danskerne, men også for masser af udlændinge. Den primære grund til at folk i så mange år har valgt at afholde deres ferie på Fanø er i første omgang Fanø Strand. Fanø Strand er den bredeste hvide sandstrand i Danmark og den er helt på niveau med hvad du kan finde sydpå. Igennem tiderne har Fanø udviklet sig til en turistattraktion og det betyder også, at der er mange flere aktiviteter på Fanø end bare solbadning. På Fanø har de tænkt meget på børnene i den forbindelse - så Fanø er nu en rigtig familieø.

Udlejning af ferieboliger i Danmark og udlandet - Gratis annoncer

Udlejning af ferieboliger i Danmark og udlandet - Gratis annoncer
Snus-Et-Hus.dk giver dig mulighed for gratis at annoncere for udlejning af sommerhuse og ferieboliger i såvel Danmark som udlandet. Du kan tilføje et link til din hjemmeside eller et foto af din ferielejlighed. Er du udlejer af Bed and Breakfast i Frankrig, Italien, Spanien eller øvrige udland kan du også oprette annoncer under denne kategori. Som lejer har du også mulighed for at leje din feriebolig via et bureau. Snus-Et-Hus.dk dækker også annoncer udlejning / søgning af bolig og udlejning af erhvervslokaler.

Lesbisk Dating

Lesbisk Dating
Lesbiske piger kan date på dategirls.dk. Der er både mulighed for at chatte og skrive beskeder herinde, og mon ikke du kan finde en kæreste eller ver... hvis altså du er en pige. Det er gratis at oprette en standard profil, og med den kan du date løs lige så meget du vil. Mød andre lesbiske piger i chatten eller skriv sammen med dem, og så kan det være det er heldig at det bliver til mere end det.

Dating for bøsser

Dating for bøsser
Dateguys.dk er en dating site for bøsser og fyre som er biseksuelle eller bare nysgerrige angående det samme køn. Check vores chat, begivenheder og alt det andet der foregår herinde. Hvis du går rundt og ikke rigtigt er kommet ud af skabet endnu, kan du jo også tage et smut forbi og kigge lidt rundt. Det er gratis at oprette en standard profil på Dateguys.dk bøssedating, og du kan chatte med de andre medlemmer derinde.

Kunstudstilling

Kunstudstilling
På kunstudstilling.com kan alle kunstnere, hvad enten de er professionelle eller amatører, udstille deres værker. Brugere kan også købe og sælge værker, og så er der et forum man kan diskutere emner på. Hvis du går med en lille kunstmaler eller tegner i maven, så tag et kig forbi, upload dine tegninger og malerier, så skal du nok få noget feedback på dem. Kunstudstilling har også en kalender, med events og ferniseringer.

Opskrifter

Opskrifter
Her kan du finde masser af spændende madopskrifter opdelt i kategorier. Du kan også søge i opskrifterne, så det er let lige at finde den du har brug for. Det er selvfølgelig gratis at være medlem, og medlemmer kan uploade billeder af mad til deres opskrifter, tilføje opskrifter, vurdere andres opskrifter samt kommentere dem. Der er også et forum på siden hvor brugerne kan diskutere mad, opskrifter og hvad de ellers lyster.

Skiferie Information

Skiferie Information
Den bedste forberedelse giver ofte den bedste ferie. Sådan har det altid været. Så jo mere information du har om din kommende skiferie jo bedre. Det kan eksempelvis være ganske fornuftigt at vide noget om hvorfor de enkelte områder i Europa er så populære. Det vil kunne hjælpe dig i dit valg af skiområde. Når du har valgt skiområde, så er tiden kommet til at vælge skibolig. Ligeledes et meget vigtigt element, for skiboligen skulle jo helst opfylde så mange af familiens behov som muligt – og optimalt helst dem allesammen.

Skiferie til og for alle

Skiferie til og for alle
Det kan være rart en gang imellem at drømme sig afsted. Når vi sjasker rundt i det danske sludvejr, så er det rart at vide, at der ikke er langt fra tanke til handling, hvorved man indenfor ganske kort tid kan stå på en fantastisk skibakke et sted i Europa og bare skal kaste sig ud i oplevelsen. Men du skal have den rigtige skibolig til at slappe af i og hygge dig med familie og venner – Jeg ved ikke om du kan gætte, hvem der kan hjælpe dig med denne del af ferien.

Ski Ferie i Europa

Ski Ferie i Europa
Rundt omkring i Europa findes der formidable skisports områder. Det kan være i Norge, Sverige eller i Schweiz. Det kan også være i Italien, Østrig eller Frankrig. Uanset hvilket land og hvilken sværhedsgrad af piste man foretrækker så er der masser at vælge imellem. Skiferien er blevet mere og mere almindelig hos danskerne og vi rejser gerne langt for de store oplevelser.

Sommerhus Danmark

Sommerhus Danmark
Har du nogensinde tænkt over hvorfor Danmark er blevet et turistland og at vi primært henter vore indtægter fra eksempelvis turisme og servicebrancherne. Når du har oplevet en eller flere sommerhus ferier i Danmark så er du ikke længere i tvivl – det er nemlig ferie på højt plan, og en oplevelse der ikke kan gentages for tit. Sommerhus udlejning i Danmark er den sikre vej med stor erfaring. Det er ferieformen der år efter år har vist sin gyldighed, både overfor danskerne, men så sandelig også overfor udenlandske turister.

Sommerhus Danmark

Sommerhus Danmark
At holde ferie i et sommerhus i Danmark er den gode gamle klassiske feriemetode, som aldrig svigter. Og sandt er det da også at sommerhusferie har været en folkelig tradition i over 100 år. Danmark svømmer bogstavligtalt i gode strande og badeferie hører sammen med et sommerhus ophold. På dansk-sommerhusferie.dk kan du få det store forkromede overblik over alle de mulige sommerhuse i Danmark.

Her finder du dit taletidskort med det samme

Her finder du dit taletidskort med det samme
Skal mobiltelefonen tankes op igen. Så finder du en masse taletidskort på denne side. Du har mulighed for at læse en masse om alle selskaberne og hvad de tilbyder dig for prisen, og herved finde præcis det taletidskort som passer bedst til dit forbrug. Der kan helt klart være penge at spare ved at kigge denne side igennem. Vi har opstillet alle taletidskort udbyderne i et skema så det er nemt og overskueligt at sammenligne hvad du får for dine penge.

Weekendophold i Danmark

Weekendophold i Danmark
Weekendophold er den korte effektive ferieform, som har vundet frem i Danmark. Det er den ideele ferieform når det gælder arrangemneter, familiebesøg eller en romantisk tur med partneren. Der findes masser af kroer, feriecentre og hoteller i Danmark der tilbyder absolut luksuirøse forhold når det kommer til de fysiske rammer omkring et weekendophold. Her kan du blive forkælet, mens du forkæler dem du holder af ved at kunne give dem al din opmærksomhed og tid.

Hoteller i Danmark

Hoteller i Danmark
Der findes mange forskellige former for hoteller i Danmark. Nogle retter deres søgelys mod forretningsverdnen og bliver rigtigt gode til kongresser og salgsarrangementer. Andre, som hotel-siden.dk, har den private kunde i fokus. Her kan søges blandt de bedste ferie hoteller i Danmark når familien skal afsted. Der er hoteller som tilbyder masser af fællesaktiviteter og andre, som tjener bedst som udgangspunkt for oplevelser andre steder i området.

Kroer - Book et kroophold.

Kroer - Book et kroophold.
På Kro-Tilbud.dk har vi valgt at hjælpe dig ved at samle en lille flok kroer, så du hurtigt kan få et overblik over, de muligheder du har. Vi opdatere listen med kroer løbende, og der vil derfor komme nye kroer på, hvor du kan se billeder og læse lidt om historien og kroen. Se mere på Kro-Tilbud.dk og book dit næste kroophold.

Sommerhuse i Danmark

Sommerhuse i Danmark
Udlejning af sommerhuse i Danmark og Europa. Find bl.a. drømme sommerhuset i Italien, Frankrig, Spanien eller Kroatien. Sammenlign mange sommerhuse både i forhold til pris, inventar og geografisk beliggenhed. Få desuden vigtig information om de forskellige områder både i form af tilbud, men også i forhold til aktiviteter og attraktioner. På sommerhus-siden.dk kan du desuden også finde skiboliger til din kommende skiferie. Billeder og detaljeret information om alle sommerhusene. Nem, enkel og sikker online booking.

LOTTO LET PROGRAM

LOTTO LET PROGRAM
Spiller du Lotto hos danske spil, så har du måske brug for et program som LOTTO LET. Vi tilbyder 2 LOTTO programmer, et gratis og en PRO version med udvidet funktionaliteter. Begge programmer kan hente Lotto tal direkte fra Danske Spils hjemmeside. Desuden har de inbygget statestik modul som giver dig historisk træknings data. I PRO versionen har du mulighed for at få programmet til at kontrollere dine lottokuponer.

Bådforum med bådsnak og tips om både

Bådforum med bådsnak og tips om både
Bådforum med erfarne bådfolk som snakker bådsnak og giver råd og tips om brugte både og nye både. Bådforum med bådsnak, spørg andre om brugte både, stil spørgsmål om både i det store bådforum. Har du et problem med din båd så kan du spørge om det på bådejer.dk Du får mange gode råd af bådejere eller vil du gerne vide hvad du skal kigge efter ved en speciel bådtype, så kan du finde bådhjælp på vores bådforum

Undervisning

Undervisning
Er du en af dem, som tror at du ikke kan male? Det kan du.........du skal bare lære det.... I Mille-Majs POPART-SKOLE kan tro flytte bjerge, og pensler og maling, kan skabe kunst...DIn kunst! Nu får DU muligheden for at skabe dine egne fede værker i den moderne POPART stil, og under kyndig vejledning. Så trænger du til at booste din selvtillid, skabe et anderledes event for dine ansatte, få ny inspiration i ungdomsklubben, samle veninderne til en dejlig tøsedag/aften, holde en anderledes polterabent, eller andre sjove ting, så kontakt mig. Jeg er med på den værste

hoteller i hele verden

hoteller i hele verden
Rejs til Barcelona, Berlin eller London – vi har et hav af hoteller og overnatninger, der ikke koster en bondegård. Find det store udvalg på vores hjemmeside www.clever-hotels.dk Vi hjælper dig med din næste ferie, så du kun skal tænke på at nyde hver dag. Bestil allerede i dag. Du klarer nemt bestilling på nettet og vi ønsker dig en god ferie.

Italian Wine Club

Italian Wine Club
Er du til italiensk vin så er Italian Wine Club noget for dig. I vort medlemsblad sætter vi 4 gange om året fokus på udvalgte vinområder i Italien. Du vil, som medlem, få tilbud om deltagelse i spændende arrangementer både i Danmark, men også når du er på ferie i Italien. Som medlem af Italian Wine Club er du også automatisk medlem af Italian Wine Club Plus – vores fordelsklub, der løbende vil få flere og flere gode tilbud til vores medlemmer. En gang om året får du tilsendt et nyt medlemskort. Der vil rabattilbud på restauranter, bøger og i forretninger, der handler med italienske varer.

Blog om løbesko og løbetræning

Blog om løbesko og løbetræning
Løberen Jan Elmar Sørensen blogger om sin løbetræning, løbesko og andet omkring løb - Følg også med i løbekonkurrencer og løbestævner som Jan Elmar deltager i. Læs også gode løbetips og andet som du kan forbedre din egen løbetræning selv. Jan Elmar har selv været aktiv indenfor løb længe i en alder af blot 18 år. Hans løbetræning foregår i løbeklubben Vejle-IF

Cykeludstyr og lir til racercykler

Cykeludstyr og lir til racercykler
Hos BikeiN.dk finder du kendte mærker som Storck, Lightweight, Hudz og punkteringsfri dæk fra Nu Tech. Det betyder at du nu kan træne uden at bekymre dig om punkteringer. BikeiN.dk giver dig et overblik over det mest lirede udstyr til din racercykel. Så hvis du vil have feltets flotteste, bedste og mest lirede cykel så kig forbi Bikein.dk's webshop. Og har vi ikke det du mangler så skriv til os så hjælper vi dig gerne. Vi ses..

De Flyvende Nyheder

De Flyvende Nyheder
De flyvende nyheder giver dig nyheder om fly og luftfart fra en erfaren flyspotter. Jonunalister ved hvordan man skriver artikler der sælger, og eksperter ved hvad de snakker om. Vi udgiver ikke hver dag, da vi fortrækker kvalitet frem for kvantitet. Vi er tit først med de unikke nyheder! Snup vores rss feed, så "lander" nyhederne lige i din feedreader. Dejligt ikke?

Barcelona-rejser

Barcelona-rejser
Barcelona-rejser er en rejseportal med oplysninger om Barcelona og regionen omkring. Her kan du finde oplysninger om rejser, guidede ture, mad, museer, udflugter, transport og meget andet. Læs artikler om Antoni Gaudí, læs om hvordan du får billetter til FC Barcelonas kampe eller se billeder fra nogle af byens kendteste festivaller. Gennem portalen kan du booke guidede ture i Barcelonas centrum og udflugter til kysten og Montserrat-bjerget - priser fra 100 Euros.Worldnews.Dk Dit gratis linkkatalog på nettet!