• JOB OG UDDANNELSE


Job Vision - rådgivning om karriere og jobsøgning

Job Vision - rådgivning om karriere og jobsøgning
Job Vision er blandt Danmarks ældste og mest anerkendte HR- og karriererådgivningsvirksomheder. Vi vejleder ledige i diverse jobsøgningsaktiviteter og har været en foretrukken samarbejdspartner i beskæftigelsesindsatsen siden 1992. Vi rådgiver medarbejdere og ledere i, hvordan de kommer videre i deres karriereliv bl.a. via coaching og individuel rådgivning. Desuden assisterer vi store og små virksomheder i deres HR-indsats. Virksomhedsrådgivningen omfatter en bred palet ydelser såsom outplacement, rekruttering, nedbringelse af sygefravær, medarbejder- og ledercoaching, klimamålinger, mv.

En akasse der er billig - den finder du her

En akasse der er billig - den finder du her
Står du og skal vælge akasse? så finder du her danmarks billigste akasser. På denne side finder du infrmationer om alle akasserne og hvad de tilbyder dig ved et medlemskab. Ligeledes finder du svar på ofte stillet spørgsmål som kan være rart at vide inden man tilmelder sig en akasse. Ved at vælge den akasse som passer bedst til dine behov, kan der også være penge at spare.

Talblindhed

Talblindhed
Cirka 5% af befolkningen har dyskalkuli, også kaldt talblindhed. Talblindhed er anerkendt af WHO på lige fod med ordblindhed. Det er dog de færreste der er klar over, at det findes. Talblindhed rammer normaltbegavede mennesker. På talblind.dk kan du finde gode råd til at komme videre, så du bedre kan klare dig i hverdagen, i skolen og på din arbejdsplads. Spred ordet - Talblinde tæller også!Worldnews.Dk Dit gratis linkkatalog på nettet!