• ØKONOMI


Billige forsikringer fra Alka Forsikring

Billige forsikringer fra Alka Forsikring
Få en billig bilforsikring hos Alka Forsikring og oplev samtidig vores fremragende kundeservice. Alka Forsikring er nemlig 7 gange kåret som forsikringsselskabet med flest tilfredse kunder i Danmark. Hos Alka fokuserer vi ikke på overskuddet, men på at give vores medlemmer kvalitetsforsikringer til gode prise og den bedst mulige kundeservice. Hvis du er forbundsmedlem kan du høste ekstra rabatter.

Godt Regnskabsprogram

Godt og let Regnskabsprogram
Smart Regnskab er Danmarks letteste og smarteste regnskabsprogram og bogføringsprogram. Du får et program der hurtigt giver dig et komplet overblik over din virksomheds økonomi. Programmet sælges samtidig til den lave pris af 499 + moms.

simpelt Faktura Program

simpelt Faktura Program
Danmarks billigeste og mest brugervenligt fakturaprogram til kun 199,- kr. Faktura programmet indeholder kunde database og vare database. Desuden er der indbygget lagerstyring.Du kan selvfølelig også selv designe dine egne faktura design / layout. Du kan ikke finde et dansk program der kan det samme til denne lave pris. Iværksætter faktura program til den kvalitetsbeviste forbruger. En anden vigtige ting er at fakturaprogrammet laver alle faktura i PDF format som er det mest brugte format.Worldnews.Dk Dit gratis linkkatalog på nettet!